ZONGEBRUINDE TEINT ZONDER SCHADELIJKE UV-STRALING

Een lekker bruin kleurtje de hele jaar door? Kom dan langs bij Beauty Center Tiel voor een spraytan van Marc Inbane voor een direct egale bruine huid!

Het hele jaar door een zongebruinde teint? Dus geen vlekken, geen strepen en ook geen oranje gloed, maar een prachtige bruine kleur die past bij jouw natuurlijke huidtint. Het kan écht. Met zijn innovatieve, geurloze en vegan formules (natuurlijke ingrediënten & cruelty free) zorgde Marc Inbane voor een doorbraak in de wereld van tanningproducten. Bovendien zijn de producten geschikt voor alle huidtypen en huidtinten

 

Hoe werkt de tanning spray?

Tijdens het sprayen staat u in een speciale comfortabele cabine waarin de schoonheidspeialiste de bruiningslotion over het lichaam vernevelt. Dit hele dunne laagje lotion op de huid zorgt direct voor een gezonde stralende egaal bruine teint. Uw bruine teint blijft tot wel 5 dagen zichtbaar.!


Natural Tanning Spray

*MARC INBANE’s natuurlijke tanning spray bevat géén caroteen (wortelextract), de huid kleurt hierdoor niet oranje.

*De spray geeft de huidskleur een boost en zorgt dat bij iedereen een natuurlijke kleur ontwikkelt die het beste past bij de huideigen teint.

*De tanning spray, verkrijgbaar in één kleur, is geschikt voor zowel lichte als donkere huidtypes.

*De hoeveelheid aangebrachte tanning spray bepaalt de kleurintensiteit.

Wanneer je de spray subtiel aanbrengt krijg je een gezonde frisse flow  Wanneer de spray wat royaler word aangebracht kleurt hij een tintje donkerder. ( nog steeds natuurlijk.)

*Op een gereinigde huid (gezicht & lichaam) houdt de kleur zo’n 4 à 5 dagen.

*Wij adviseren om 24 uur voor het sprayen (niet vlak ervoor!) de huid te scrubben. Zo worden alle dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd, waardoor de spray goed tot zijn recht komt en het resultaat langer behouden blijft.

*Laat de spray minimaal 3 uur inwerken, waarbij sporten en contact met water worden vermeden.

 

Geen drijfgas, maar een innovatief bag-on-valve systeem.

MARC INBANE werkt met een bag-on-valve systeem in plaats van drijfgas, zodat er geen extra conserveringsmiddelen nodig zijn voor de langere houdbaarheid.

Ook zijn in de spray geen parabenen, siliconen en metalen verwerkt.

Dit maakt het een hypoallergeen product en dermatologen en huidspecialisten in verschillende ziekenhuizen en klinieken adviseren MARC INBANE bij mensen die (huid)kanker hebben (gehad) of door het gebruik van zware antibiotica niet in de zon mogen.


TANNINGPRODUCTEN

Ook hebben wij in de salon o.a. de volgende producten van Marc Inbane te koop:

Natural Tanning Spray

De award-winning Natural Tanning Spray werkt snel en eenvoudig. De bruiningsspray is gemakkelijk zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid. Het luxe product is verrijkt met plantaardige, voedende en pure ingrediënten waaronder aloë vera en ginkgo. De zelfbruiner is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig. De spray wordt ook dagelijks gebruikt door toonaangevende kappers en visagisten en aanbevolen door dermatologen.

Glove en brushes, professionele tools voor een vlekkeloos resultaat

Voor het vlekkeloos verdelen van de spray heeft MARC INBANE een speciale glove en brush ontwikkeld. Voor het aanbrengen op het lichaam adviseren wij de glove. Deze neemt geen product op en mag gewoon op 30°C gewassen worden (zonder wasverzachter) maar niet in de droger. Spray het product over het gehele oppervlak van de glove en wrijf het met vloeiende bewegingen over het lichaam.

De glove kan eventueel ook voor het gelaat worden gebruikt, maar dit is makkelijker met de speciaal ontwikkelde brush. Met name wanneer de huid grove poriën en/of lijntjes vertoont, bereikt u met de brush een mooier resultaat. Tevens is deze ideaal voor het aanbrengen van contouren en voor mannen met baardgroei. MARC INBANE heeft een powder brush en een kabuki brush, die zich alleen onderscheiden door de lengte. De synthetische haren zijn vlak afgewerkt waardoor ze het product mooi blenden op de huid. Wat ze uniek maakt is de coating die op de haren is aangebracht. Die zorgt ervoor dat ze geen product opnemen, waardoor deze brushes zeer geschikt zijn om tanningvloeistof of foundation aan te brengen. Als advies naar uw klanten: Spray rechtstreeks op het gelaat om de spray vervolgens met de brush te egaliseren, of rechtstreeks op de brush om hiermee de spray aan te brengen.

Gebruik de brush ook bij het demo-sprayen in de salon, dit werkt prettig en snel. Wacht na het aanbrengen van de spray 10 seconden, ook wanneer een klant make-up op heeft, vervolgens kunt u deze met de brush heel mooi blenden.

 

Perle de soleil: Verander uw favoriete moisturizer in een natuurlijke zelfbruiner

Perle de Soleil is net als de Natural Tanning Spray een zelfbruiner. Meng de druppels met Le Teint, La Hydratan of de eigen dagcrème/bodylotion. Het aantal druppels bepaalt het resultaat. Met 1 à 2 druppels creëert uw klanteen frisse gezonde glow, kiest hij/zijvoor 3 à 4 druppels dan ontstaat een donkerder tint. Perle de Soleil mag ook door een zonnebrandcrème worden gemengd, zodat de huid al een mooie glow heeft u gaat zonnen.

Scrub:

We hebben een hele fijne scrub met een koolstofkorrel. Deze korrel (silica) is rond afgewerkt waardoor deze de huid niet beschadigd, vaak met het blote oog zie je het niet maar in veel scrubkorrels zitten glasdeeltjes verwerkt. Naarmate je de scrub emulgeert (rond draaiende beweging met je vingertoppen) lossen deze korrels (zwarte korrels) op en komt er koolstof vrij. Koolstof trekt alle onzuiverheden van buitenaf uit de huid en geeft door het vitaminecomplex in de korrels de huid een boost. Een scrub verwijdert alle dode huidcellen, zorgt ervoor dat de werkstoffen in producten beter worden opgenomen, geeft de huid weer een gezonde glow. Mocht de scrub vrij grof aanvoelen dan mag je hem gewoon wat vochtig/nat maken, dat maakt hem milder.

Wist je dat?

–       MARC INBANE een Nederlands merk is dat inmiddels in meer dan 40 landen wereldwijd wordt verkocht;

–       alle producten in de collectie ook hypoallergeen, dermatologisch getest, dierproefvrij en vegan zijn en geen sulfaten en/of microplastics bevatten;

–       Black Exfoliator verandert in een reinigend masker wanneer u deze 10 minuten laat intrekken;