Openingstijden zonder afspraak

  • Donderdag 18.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

  Wij werken op afspraak, op de donderdagavond tussen 18.00 en 21.00 uur en zaterdag middag tussen 12.00 en 17.00 uur kunt u indien u geen corona gerelateerde klachten heeft zonder afspraak binnen lopen voor behandelingen, producten en uiteraard voor informatie over onze dienstverlening. Voor alle andere dagen en tijden kunt u telefonisch een afspraak maken of online snel & makkelijk een behandeling of een vrijblijvend en kosteloos intake reserveren.

  Contact

  Wilt u meer informatie over onze behandelingen of wenst u een afspraak in te plannen? U kunt ons bellen, mailen of een WhatsApp sturen voor al uw vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Mocht u direct een vrijblijvend consult willen of een behandeling willen boeken dan kunt u online een afspraak reserveren.

   

  Volg ons

  Voor tips & tricks, laatste acties en agenda of voor meer informatie over onze behandelingen en producten volg ons op Facebook en Instagram of meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

  Winkel

  In onze fysieke winkel bent u van harte welkom voor huidverzorgende- en huidverbeterende producten zowel voor vrouwen als mannen. Ook bieden wij exclusieve producten, tools en make-up aan.

   

  Cadeaubonnen

  Cadeaubonnen van Beauty Center Tiel zijn leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen!

  Wij bieden zowel fysieke als digitale cadeaubonnen aan waarmee u heel eenvoudig uw moeder, man, zus, dochter, vriendin of collega een groot plezier mee doet. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf €10,- en zijn in luxe geschenkdoosjes. De cadeaubonnen kunnen gebruikt worden voor behandelingen en / of producten en enkel te verzilveren in de kliniek.

   

  Bereikbaarheid

  Wij zijn gevestigd nabij het centrum van Tiel. De locatie van de salon is zeer centraal en ligt op de hoek van de Sint Agnietenstraat en het gezellige Korenbeursplein. Op 2 minuten loopafstand bevindt zich de parkeergarage de Westluidense Poort. In november en december is parkeren op alle zaterdagen en zondagen gratis. Ook in de parkeergarage Westluidense Poort.